Kravutbildning

Motorsågsutbildning A+B

Från 5400 SEK

exkl. moms

Kurslängd

2 dagar

Ort/er

Göteborg, Örebro, Rikstäckande, Stockholm

Utbildningsform

Öppen utbildning

Språk

Svenska

Nästa kurstillfälle:
 • 1

  9 sep 2024 Öppen utbildning

  Örebro

Om kursen

Den här utbildningen kombinerar både A och B-nivån. Du får lära dig mer om hur du använder motorsåg vid vanliga sågarbeten som exempelvis vedkapning och sågning i samband med byggarbeten (A-nivån).

Du får även kunskaper och färdigheter för att på ett säkert sätt använda en motorsåg vid normalt skogsarbete som exempelvis trädfällning, kvistning och kapning (B-nivån).

 

Efter genomförd utbildning samt godkänt resultat i både teoretiskt och praktiskt prov erhåller du ett Motorsågskörkort A och B.

Kursinnehåll

Våra motorsågsutbildningar består av både teoretiska- och praktiska moment. Den teoretiska delen kan ske i större grupp men på de praktiska momenten utbildar vi maximalt 6 deltagare vid varje utbildningstillfälle. Behöver ditt företag utbilda fler än 6 personer kan alltså teorin göras gemensamt medan utbildningens praktiska del sker på olika utbildningsdagar. Vi levererar utbildningar för certifikat mot Motorsågskörkort A, Motrorsågskörkort A+B samt för Motorsågskörkort C. Vi erbjuder även paketutbildningen A+B+C.

Målgrupp

Våra certifierande motorsågutbildningar vänder sig till dig som har gedigen erfarenhet av arbete med motorsåg samt arbetar inom ett yrkesområde som kräver certifikat på motorsåg.

Tid och plats

Utbildningens teoretiska del genomförs i LAVI gruppen AB:s lokaler på Bettorpsgatan 10 i Örebro. För motorsågskörkort A+B, samt för motorsågskörkort C sker teoridelen av utbildningen kvällstid (1 kväll) så att deltagare inte ska behöva ta ledigt från jobbet mer än nödvändigt för att delta. De praktiska inslagen sker dagtid, antingen på ditt företags marker eller på LAVI gruppens samarbetsgård i Nerikes kil.

Om ni som önskar utbildning på motorsåg utgör en full grupp (6st) och har önskemål om att göra utbildningen på annan ort än i Örebro, kan LAVI gruppen i de allra flesta fall tillmötesgå detta. Utöver de kostnader ni då har för själva utbildningen, tillkommer ersättning för vår utbildares resor och eventuell logi. I dessa fall måste ni som kund även stå för lokal/plats att genomföra såväl utbildningens teoretiska som praktiska del på.

Investering

I utbildningens pris ingår lärarledd undervisning, kaffe och lättare förtäring/lunch. En avgift för utfärdande av körkort tillkommer. Körkortet skickas med post hem till dig som genomgått utbildningen. Motorsåg samt tillhörande säkerhetsutrustning ombesörjs med fördel av deltagarna själva, men vid behov hyr vi mot tilläggsavgift ut utrustning för utbildningstillfället.

Stövlar, hjälm, huggarblus, säkerhetsbyxa, handskar och såg hyrs ut till en extra kostnad om 1 000:- exkl. moms.

Kommande kursstarter

 • 1

  9 sep 2024 Öppen utbildning

  Örebro

 • 30 okt 2024 Öppen utbildning

  Örebro

 • 28 nov 2024 Öppen utbildning

  Örebro

 • 17 dec 2024 Öppen utbildning

  Örebro

Kontakt

Jennie Hedström
Utbildningssamordnare

Pris

Från 5400 SEK

exkl. moms

Kurslängd

2 dagar

Ort/er

Göteborg, Örebro, Rikstäckande, Stockholm

Utbildningsform

Öppen utbildning

Språk

Svenska

Nästa kurstillfälle:
 • 1

  9 sep 2024 Öppen utbildning

  Örebro

Kontakt

Jennie Hedström
Utbildningssamordnare

Intresseanmälan

Nyfiken på att höra mer? Anmäl intresse i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan.

Utforska fler utbildningar